Szállítási információk

Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban juttassuk el vásárlóinknak a megrendelt termékeket!
Kizárólag magyarországi címekre tudunk kiszállítást vállalni.
A következő kiszállítási opciók állnak rendelkezésre (az utánvétes csomagok esetében 300,-Ft plusz kezelési költség kerül felszámolásra):
 
1. FOXPOST CSOMAGAUTOMATA
 
A küldemények kiszállítása a rendelés beérkezését követő 1-5 munkanapon belül történik (amennyiben a megrendelt termék(ek)-ből van elérhető készlet), a beérkező rendeléseket automatikusan regisztráljuk és a csomag összeállítása után átadjuk a Foxpostnak.
Webáruházunk e-mail értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőségeket adjon meg, melyet rendszeresen néz, így biztosan értesül majd a csomag várható érkezéséről is.
 
A szállítási költség egységesen minden csomagnál 1290.- forint (kivételt képeznek az utánvétes csomagok, ezeknél plusz 300,-Ft kezelési költséget számolunk fel).
 
Minden 10.000Ft feletti megrendelés esetén a szállítás INGYENES.
 
Fizetési mód: Előre fizetés átutalással a megrendelés feladásakor, vagy bankkártyával a csomagautomatánál.
 
Gyakran ismételt kérdések FoxPost csomagautomata esetében
 
Hétvégén is mehetek a csomagomért?
Természetesen igen, pontosan ez a szolgáltatás egyik előnye. A csomagautomaták a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor használhatóak. Kérjük, mielőtt a csomagot átveszi, figyelmesen nézze meg, hogy az adott bevásárlóközpont, ahova a csomagot rendelte, pontosan milyen nyitvatartással üzemel.
 
Hogyan működik?
A kosárba teszi a megvásárolni kívánt termékeket webshopunkban, majd amikor a szállításról kérdez a rendszer, beállítja a FOXPOST kiszállítási módot. Miután összecsomagoltuk a rendelést, a FOXPOST felveszi a csomagot. Az ezt követő második munkanapon kiszállítják a kiválasztott bevásárlóközpontban lévő csomagautomatához. Amint a csomag megérkezett, rögtön küld a FOXPOST SMS-ben egy titkos nyitókódot. Ezután csak annyi a teendő, hogy elmegy az automatához, beírja a kódot, és már nyílik is az ajtó, mögötte a megrendelt termékekkel.
 
Mi történik, ha pl. lebetegszem, és nem tudom átvenni a csomagom?
Ha valamiért mégsem tud elmenni a csomagért az automatához, kérjük, hívja a FOXPOST ügyfélszolgálatát.
 
Hány napig őrzik meg a csomagot?
Magyarországon egyedülálló módon 3 teljes napig megtalálja a küldeményt az automatában!
 
Hogyan tudok fizetni?
A teljes biztonság és átláthatóság érdekében csakis bankkártyával. A Foxpost hálózata az OTP szigorúan ellenőrzött rendszerét használja a fizetési tranzakciók lebonyolítására.
 
Készpénzt elfogadnak?
Nem, de jó okuk van rá! A csomag ugyanis akkor van a legnagyobb biztonságban, ha csak készpénzmentes fizetési folyamatokkal dolgoznak.
 
2. FOXPOST HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
 
A házhozszállítást a rendeléskor megadott címre a Foxpost végzi. (www.foxpost.hu)
A Foxpost szállítás költsége rendelésenként:
előre fizetés esetén:
  • 0-15kg-ig - 2200 Ft
  • 15-20kg-ig - 3000 Ft.  (a rendelésnél automatikus súlyozás történik)
Fizetési mód:
– előre utalással számlaszámunkra
– utánvét (készpénz/bankkártya)
 
3. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS SAJÁT FUTÁRRAL
 
Egyenesen a csapról, PET palackba töltött, pasztőrözetlen termékeinket illetve lúgos ivóvizünket az alábbi településekre - Dombóvár, Kapospula, Alsóhetény, Attala, Csoma, Szabadi, Nagyberki, Kaposszekcső, Csikóstöttös, Vásárosdombó - 2000 ft feletti rendelés esetén KEDDi vagy PÉNTEKi munkanapon 16:00 után INGYEN házhoz szállítjuk. Rendeléskor megjegyzésben kérjük a kívánt szállítási nap megjelölését, valamint hogy készpénzben vagy bankkártyával kíván fizetni.
 
Fizetési mód:
-készpénz
-bankártya ( a rendelésben megjegyzésként szükséges jelezni. Amennyiben ez elmarad csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni)